Home > Veiligheid

OPLEIDING VEILIGHEID

 

Veilig kunnen werken is in onze samenleving zeer belangrijk. We willen graag dat iedereen veilig naar huis kan gaan na het werk. Om de veiligheid te garanderen moeten we zowel op technisch vlak als op menselijk vlak werken. Om het menselijk element te beheersen kunnen opleidingen helpen.

 

In onze opleidingen leren de medewerkers omgaan met bepaalde technische aspecten en worden ze gesensibiliseerd om risico’s te herkennen en te rapporteren om zodoende veilig te werken. XL Training probeert steeds werkomstandigheden zo realistisch mogelijk weer te geven. Dit kan steeds in overleg met de klant. De opleidingen kunnen zodanig aangepast worden zodat de meest voorkomende risico’s en werkzaamheden behandeld worden en interne regels verwerkt worden.

 

Indien u een opleiding zoekt en deze staat niet tussen de mogelijkheden, mag U ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder. Naast op maat gemaakte opleidingen, is XL Training eveneens gecertificeerd door VCA-BeSaCC om certificaten in het kader van risicovolle taken af te leveren.

 

OPLEIDINGEN

ERVARING

DUUR

CONTACT

Indien u  vragen heeft, kunt u steeds

vrijbijvend contact opnemen:

 

tel: 03 324 23 41

mail: info@xltraining.be

XL TRAINING BVBA

Boombekelaan 7

2660 Hoboken

Hurstweg 8
9000 Gent

 

btw: BE 0649.519.819

KMO registratienr: DV.O229063

CONTACT

tel: 03 324 23 41

mail: info@xltraining.be

Logo XL Group

Copyright © 2018 All rights reserved

Logo XL Group