Home > Logistiek

OPLEIDING LOGISTIEK

 

Logistiek is een belangrijk onderdeel in veel bedrijven. Helaas is dit ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Vaak wordt het risico van deze arbeidsmiddelen verkeerd ingeschat. Productie gaat voor en men tracht creatief te zijn om toch maar het werk gedaan te krijgen. XL Training tracht naast het verwerven van de technische kennis om deze arbeidsmiddelen te beheersen ook te focussen op de risico’s. Zo leren ze veilig te werken met o.a. een heftruck.

 

XL Training probeert steeds werkomstandigheden zo realistisch mogelijk weer te geven. Dit kan steeds in overleg met de klant. De opleidingen kunnen zodanig aangepast worden zodat de meest voorkomende risico’s en werkzaamheden behandeld worden en interne regels verwerkt worden.

 

Indien U een opleiding zoekt en deze staat niet tussen de mogelijkheden, mag U ons steeds contacteren. Wij helpen U graag verder. Naast op maat gemaakte opleidingen, is XL Training eveneens gecertificeerd door VCA-BeSaCC om certificaten in het kader van risicovolle taken af te leveren.

 

 

OPLEIDINGEN

ERVARING

DUUR

CONTACT

Indien u  vragen heeft, kunt u steeds

vrijbijvend contact opnemen:

 

tel: 03 324 23 41

mail: info@xltraining.be

XL TRAINING BVBA

Boombekelaan 7

2660 Hoboken

Hurstweg 8
9000 Gent

 

btw: BE 0649.519.819

KMO registratienr: DV.O229063

CONTACT

tel: 03 324 23 41

mail: info@xltraining.be

Logo XL Group

Copyright © 2018 All rights reserved

Logo XL Group